Samen Fit

Verhalen

Samen Fit

Deel dit artikel

Wat vind jij leuk? Hoe voel jij je lekker?

Dat is voor iedereen anders. Meedoen met bewegen, eten en ontspannen op een manier die bij jou past. Daar draait het om bij Samen Fit. Lees hieronder de ervaringen van de beweeg- en voedingscoaches

Mentale groei

Samen Fit gaat om jouw ontdekkingsreis. Hoe jij je kunt ontwikkelen. In je eigen tempo. Denk je dat je iets niet kan of iets niet lekker vindt? Dan stimuleren wij je om het juist wel te proberen. Dat geeft vaak veel plezier. En dat zorgt dan weer voor meer zelfvertrouwen bij jou. Dan is Samen Fit geslaagd!

Samen Fit en de beweegcoaches

De beweegcoaches geven ‘beweegles’ op maat. Dat is iets tussen trainen en oefenen in. Zij kijken heel goed naar mensen. Zij maken contact en zo krijgen deelnemers plezier in bewegen.

Yesss, Mike vangt de ballon

“Mike is stil en loopt heen en weer naar de materialenkast, terwijl de groep is gestart.Mike praat niet.Met een verzwaarde ballon zoek ik contact. Hij ziet wat ik doe. En yesss, Mike vangt de ballon. Ik zie het plezier bij Mike. Wat een geluksmoment. Dit blijven we wekelijks doen. Mike doet nu met de groep mee. En zegt YES als we aankomen.
Dat is Samen Fit.”
– Beweegcoach Dennis

Volleybal in de huiskamer

“Op het programma stond volleybal, maar het regende. Dus toen deden we zittend volleybal in de woonkamer. We hebben allemaal elastieken gespannen. Iedereen ging zitten op de grond en de bedoeling was om een grote bal over de elastieken te bewegen. Het zag er natuurlijk heel geinig uit en iedereen had plezier.”
– Beweegcoach Ruben

Samen Fit en de voedingscoaches

Samen Fit heeft ook voedingscoaches voor lekker, gezond en gezellig samen eten.

Spruitjes blijken nog lekker ook

“We komen bij verschillende groepen met onze gezonde recepten. De cliënten kijken dan de kat uit de boom, wat doen die vreemde dames bij ons in de keuken? Schuchter komen ze op de gezellige keukengeluiden en lekkere geuren af. Even proeven, even roeren, dan is het ijs toch snel gebroken en blijken de spruitjes van die dames bovendien nog lekker ook, hoe is het mogelijk.”
– Voedingscoach Marloes